Het Grote Gymfeest op 4 januari 2014

 

Het Grote Gymfeest, de 2e editie, bij TurnGroep Noord op zaterdag 4 januari 2014!

Ben jij een meisjes dat gek is op turnen? En ben je al 4 jaar of ouder? Doe dan mee met de Open Training van 10.30 – 13.30 uur. De leden van TurnGroep Noord verzorgen ook verschillende demonstraties en presenteren zich in het nieuwe wedstrijdtenue. En de jong talentjes tonen deze dag hun nieuwe turnpakje.

Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen allemaal komen kijken. De basistechnieken van het turnen worden aan de allerjongsten aangeleerd en voor de meer ervaren turnsters wordt een training verzorgd die past bij het niveau dat al is bereikt. Extra bij deze 2e editie is de mogelijkheid om turntasjes en haarwokkels aan te schaffen. Voor turnsters zijn dit geliefde hebbedingetjes.

 

Maar je kunt misschien alvast beginnen met het inkleuren van de kleurplaat? Klik je op deze tekening dan krijg je de tekening groter in beeld in kun je het printen

Begin 2013 deed TurnGroep Noord ook mee met Het Grote Gymfeest. Er kwamen vele meisjes op af die enthousiast meededen. En dat willen we deze keer natuurlijk ook weer bereiken! 

Wil je meer weten van Het Grote Gymfeest kijk dan op de website www.hetgrotegymfeest.nl.

We zien je graag op 4 januari 2014 in Sporthal De Kamp, Oosterkampen 1 in Vries!

Aanvullende gegevens