1e wedstrijd 3e divisie in Zuidlaren

Zaterdag 11 januari vond de 1e wedstrijd van dit seizoen plaats voor de 3e divisie turnsters, in Zuidlaren. TurnGroep Noord werd vertegenwoordigd door 1 turnster: Lieve Jacobs.

 

Lieve komt uit in de categorie Jeugd 2 en startte op het toestel brug ongelijk. Ze begon netjes maar helaas ging ze bij de zolendraai net iets te hard waardoor ze nog een extra zolendraai moest maken en hierdoor een val moest incasseren. Ze scoorde een 8,150. Het tweede toestel balk ging erg goed en ze scoorde keurig een 11,050. Dit was goed genoeg voor een 4e plaats op balk en dus een plaatsing voor de toestel finale.

Op de vloer voerde Lieve een nieuwe oefening keurig uit en scoorde een 10,500. Het laatste toestel sprong ging ook naar behoren. Ze liet twee verschillende sprongen zien en scoorde 10.950 op beide sprongen. Ze eindigde op een keurige 11e plaats.

Een goed begin van het wedstrijd seizoen voor Lieve.

 

De volgende wedstrijd voor de 3e divisie turnsters is op 1 en 2 februari in 2e Exloërmond. Turnsters kunnen zich tijdens deze wedstrijd plaatsen voor de halve finale.

 

 

Aanvullende gegevens