Twee turnsters van TurnGroep Noord naar de landelijke halve finale!

In het weekend van 18 en 19 maart 2017 waren de kwart finales van de 1e en 2e divisie in het Limburgse Reuver.  In een sterk landelijk deelnemersveld konden de turnsters zich plaatsen voor de halve finale! Elke ronde gingen er maar een paar turnsters door, dus foutjes konden niet gemaakt worden.

Negen deelneemsters van TurnGroep Noord hadden zich via de regionale wedstrijden weten te plaatsen voor deze kwart finale. Na een lange, spannende dag onder de deskundige leiding van onze trainsters wisten zich uiteindelijk twee turnsters zich te plaatsen voor de halve finale; Carmen Koops ( Pupil2 N2), zelfs met een eerste plek op sprong en Mei An Jager ( Senior). Ook de andere 7 turnsters ( Daniek Wierenga , Megan Raspe, Roxane Boonstra, Linn van Elteren , Isa Vaes, Jente Gorter, en Dèbra Knorren) hebben hun beste turnbeentjes voor gezet en een goede wedstrijd geturnd, maar wisten zich helaas niet te plaatsen. Al was het verschil soms maar 0,1 punt, dus heel klein.

 

Vind je turnen ook helemaal te gek en  wil je ook zo goed worden als onze turnsters? We zijn altijd op zoek naar Jong Turntalent vanaf 5-6 jaar. Stuur dan een vrijblijvende e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens