TURNSTER CARMEN NAAR HET NK!!!

Dit weekend kwamen 5 turnsters van TurnGroep Noord in actie tijdens de landelijke halve finale in het Groningse Bellingwolde. Zaterdag kwam eerst Pupil2 N3 turnster Lara Hieuw Kin Koen in actie. Helaas ging de wedstrijd niet helemaal zoals ze wilde en plaatste ze zich niet voor de finale. ‘s Middags waren de junior 3e divisie turnsters Kirsten Koekoek en Serèn Çabuk aan de beurt. Serèn turnde 43.067 punten bij elkaar in de meerkamp. Kirsten liet zien dat ze op de weg terug is en scoorde 42.150 bij elkaar. Goede scores! Helaas plaatsten ze zich beiden niet voor het NK.   

                                                                                                                                         

Zondag turnde Carmen Koops pupil2 N2 een geweldige wedstrijd en plaatste ze zich voor de landelijke finale!! Ze plaatste zich tevens met de hoogste score voor de toestelfinales sprong en balk. In de laatste wedstrijd kwam senior turnster 2e divisie Mei An Jager in actie. Mei An turnde een super wedstrijd. Ze turnde een persoonlijk record van 46.342 punten. Helaas was deze monsterscore zelfs niet genoeg voor plaatsing voor het NK. Carmen zal 20 mei en 21 mei in actie komen tijdens de Bondskampioenschappen in Alphen aan de Rijn. Alvast heel veel succes en plezier!                 

 

Kijk voor meer info over TurnGroep Noord op onze website www.turngroepnoord.nl  We zijn altijd op zoek naar meisjes die turnen helemaal te gek vinden vanaf 5-6 jaar. Stuur voor info een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende gegevens