Vacature Turntrainer (m/v) TURNGROEP NOORD

TurnGroep Noord (TGN) is een kleine, maar ambitieuze turnvereniging in Vries met 38 turnsters die uitkomen in de 1e, 2e of 3e divisie van de KNGU. De club is 6 jaar geleden opgericht door ouders en de ouderbetrokkenheid is nog altijd groot. Wij staan voor: ‘plezier door prestatie en prestatie door plezier’.  Aan TGN zijn 1 hoofdtrainster en 4 trainsters verbonden. TGN biedt geen breedte-sport.

 

 

TurnGroep Noord heeft voor het nieuwe seizoen (sept 2017) plek voor een

 

Turntrainer (m/v) voor Jong Talentengroep (5 uur per week)

 

 

De Jong Talentengroep is een groep turnsters, in de leeftijd van 5,5 t/m 8 jaar, die de basis van het turnen krijgt aangeleerd. Het doel is dat deze meisjes later instromen in onze wedstrijdgroep.

Er wordt getraind op zaterdag van 12:00 tot 15:00 uur in de turnhal  van sporthal De Kamp te Vries en op woensdagmiddag van 15:30 tot 17:30 (o.v.b.). Er staan 2 trainsters en een assistent-trainer op de jong talentengroep. Dit omdat wij kwalitatief goede trainingen als voorwaarde zien om later veilig en goed te kunnen turnen op een hoog niveau.

 

De turntrainer van de Jong Talentengroep TGN is minimaal 18 jaar en is afgestudeerd aan CIOS, ALO, HBO SGM (met de bevoegdheid om turntrainingen te geven)  of is in het bezit van KNGU licentie minimaal niveau 3.

Je hebt passie voor turnen en begeleidt turnsters op een manier die past bij positief coachen. Daarbij heb je oog voor talent en talentontwikkeling, maar kunt en durft ook het eerlijke gesprek met meisjes en hun ouders/verzorgers te voeren als er onvoldoende progressie is.

Tenslotte begeleid je op een enthousiaste en professionele wijze assistent trainers.

 

Wat krijg jij van ons:

  • een vergoeding op basis van een marktconform uurtarief met hierbij groeimogelijkheden

  • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

  • een erg leuke werkplek waar ‘samen doen’ de norm is.

 

Nieuwsgierig geworden?

Voor informatie kun je contact opnemen met Sharon van Wijk via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande en zou je graag  onze nieuwe turntrainer worden? Stuur dan voor 17 juli a.s. een mail met een korte motivatie en je CV

naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanvullende gegevens