Drie Drentse kampioenen bij TurnGroep Noord

Zaterdag 13 januari jl. waren de provinciale kampioenschappen voor de 1e en 2e divisie in de Epke Zonderlandhal in Heerenveen. Na een lange wedstrijddag mocht het resultaat er zijn voor TurnGroep Noord uit Vries, maar liefst 3 Drentse kampioenen was het resultaat.

In de eerste wedstrijd werd Ella van der Heide die sinds kort ook traint bij Topsport Noord 1e en dus Drents Kampioen. Donna Bijker werd bij de Instap N2 2e en Daniek Wierenga behaalde een zilveren medaille bij de Pupil N2. In dezelfde categorie behaalde Megan Raspe een mooie 6e plek. Dèbra Knorren (senior B) turnde voor het eerst weer een volledige wedstrijd na haar blessure en behaalde een 6e plek.

In de 2e wedstrijd turnde Linn van Elteren (pupil2 N2) een knappe wedstrijd en werd ook Drents Kampioen.

In de 3e wedstrijd kwamen Roxane Boonstra en Femke van der Laan in actie bij de Jeugd 1N3. Ze turnde allebei een knappe wedstrijd en stonden daarom samen op het podium. Roxane op het hoogste plek en Femke kreeg de bronzen medaille omgehangen.

Deze wedstrijd was tevens de plaatsingswedstrijd voor de landelijke wedstrijden. Voor 1 februari a.s. weten we welke turnsters zich hebben weten te plaatsen.

Op 3, 10 en 17 februari a.s. kunnen meisjes van 5 t/m 8 jaar die graag willen turnen gratis meedoen met Sportpret bij TurnGroep Noord. Inschrijven kan via sport.tynaarlo.nl tot 1 februari. Kijk voor meer info over de vereniging op onze site of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Linn                                                           Roxane en Femke

 

Daniek                                          Donna

 

Ella                                               Donna en Ella

Aanvullende gegevens