GEZOCHT: 3e trainer Turnen Dames 1e-2e-3e divisie

TurnGroep Noord (TGN) is een kleine, maar ambitieuze turnvereniging in Vries met ruim 30 turnsters die uitkomen in de 1e, 2e of 3e divisie van de KNGU. De club is 7 jaar geleden opgericht door ouders en de ouderbetrokkenheid is nog altijd groot.

 Wij staan voor:

                                   ‘plezier door prestatie en prestatie door plezier’. 

 

TGN werkt actief samen met andere clubs in de regio om elke turnster zo goed mogelijk op het eigen niveau te laten trainen. Daarnaast is TGN een erkend leerbedrijf . Komend seizoen is er een trainer gymnastiekleider 3 in opleiding en een stagiair MBO sport en bewegen.

Per september 2018 hebben wij ruimte voor een:

trainer (m/v)  wedstijdgroep 1e , 2e en 3e divisie  (6- 10 uur per week)

 

Er wordt getraind op zaterdagochtend van 10:30- 13:30 en op zondagochtend 10:00- 13:00 van in de turnhal  van sporthal De Kamp te Vries en op dinsdagavond van 18-20 uur en op donderdagavond van 19:00-21:00 in Groningen.

Omdat wij over een ervaren trainersgroep beschikken, is het niet noodzakelijk alle 4 de trainingsmomenten beschikbaar te zijn. Meerdere constructies zijn bespreekbaar.

Als turntrainer wedstrijdgroep ben je minimaal 18 jaar en in het bezit van de KNGU licentie , minimaal niveau 3. Of afgestudeerd aan  CIOS, ALO, HBO SGM (met de bevoegdheid om turntrainingen te geven). Daarnaast beschik je over enige werkervaring.  Ook kandidaten die bezig zijn hun licentie niveau 3 te halen worden uitgenodigd te solliciteren.

Wij vinden het belangrijk dat je passie hebt voor turnen en dat je de turnsters kunt begeleiden op een manier die past bij positief coachen.

Wat krijg jij van ons:

  • een vergoeding  op basis van een marktconform uurtarief met hierbij groeimogelijkheden
  • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden binnen een club met een goede basisstructuur
  • ruim voldoende ondersteuning van ons enthousiaste en slagvaardige bestuur, de technische commissie en activiteiten commissie
  • een erg leuke werkplek waar ‘samen doen’ de norm is.

Nieuwsgierig geworden?

Voor informatie kun je contact opnemen met Sharon van Wijk via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herken jij jezelf in bovenstaande en zou je graag  onze nieuwe turntrainer worden? Stuur dan voor vrijdag 27-7-18 een mail met een korte motivatie en je CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mail ook gerust naar dit adres wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt.

 

Aanvullende gegevens