TurnGroep Noord zoekt trainer(s)!

Op dit moment ligt het hele publieke leven even stil i.v.m. de Corona crisis. Dat geldt helaas ook voor alle sportactiviteiten in clubverband. En toch zijn wij op zoek naar versterking van onze trainersstaf voor het nieuwe seizoen. We hopen dat het verplichte thuisblijven maakt dat enthousiaste turntrainers op dit moment in ieder geval de tijd hebben om deze mooie vacature te lezen!

 

TurnGroep Noord (TGN) is een kleine maar ambitieuze turnvereniging in Vries met ongeveer 35 turnsters die uitkomen in de 1e, 2e of 3e divisie van de KNGU. De club is 9 jaar geleden opgericht door ouders, en dat is nog steeds duidelijk door een grote ouderbetrokkenheid.

 

TurnGroep Noord staat voor: Plezier door prestatie en prestatie door plezier!

 

Op dit moment zijn aan TurnGroep Noord 4 trainsters en 4 assistenten verbonden. Wegens het vertrek van 2 trainsters zijn wij voor het nieuwe seizoen (vanaf eind augustus 2020) op zoek naar:

  1. Turntrainer (m/v) voor de wedstrijdgroep: bovenbouw 1e, 2e en 3e divisie

8,5 uur per week

  1. Turntrainer (m/v) voor Jong Talenten (JT, 5 t/m 8 jaar) en wedstrijdgroep onderbouw 1e, 2e en 3e divisie

5 uur per week

NB: als jij enthousiast bent en het in je hebt is een combinatie van deze functies ook bespreekbaar, eventueel met minder of meer uren ook.

 

Trainingen

De trainingen van de wedstrijdgroep zijn verdeeld over de woensdag (16.45-19.45 uur, onderbouw), donderdag (18.00-20.30 uur, deel onderbouw, deel bovenbouw), zaterdag (11.00-14.00 uur, hele wedstrijdgroep) en zondag (10.00-13.00 uur, hele wedstrijdgroep). De uren op donderdag, zaterdag en zondag zijn per eind augustus vacant.

De trainingen van de Jong Talenten zijn verdeeld over de zaterdag (09.00-11.30 uur, hele JT groep), woensdag (16.45-18.45 uur, pre-instappers) en donderdag (16.30-18.30 uur, hele JT groep. De uren op zaterdag en eventueel op donderdag zijn per eind augustus vacant.

Alle trainingen vinden plaats in de goed ingerichte turnhal in Vries, gemeente Tynaarlo.

 

Profiel

Als trainster van TGN ben je minimaal 18 jaar en afgestudeerd (ofwel bijna) aan CIOS, ALO, of ben je gediplomeerd turntrainer/-coach vanuit HBO SGM, MBO Sport&Bewegen, of het Johan Cruijff College, ofwel beschik je over de KNGU licentie met minimaal niveau 3.

Bij voorkeur heb je al enige jaren ervaring met het lesgeven op het gevraagde niveau.

 

Wat verwachten wij van je

Bij TGN ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede turntrainingen aan onze turnsters. Je hebt een passie voor turnen en begeleidt onze turnsters (ook bij wedstrijden) op een manier die past bij positief coachen. Ook zien we je graag een bijdrage leveren aan het coachen van eventuele nieuwe trainers en assistenten ofwel stagiaires.

Als trainer ben je onderdeel van de Technische Commissie (2 ouders en bestuurslid) en samen geef je vorm en inhoud aan de kwalitatieve doelstellingen van de vereniging.

 

Wat krijg jij van ons

  • Een leuke en gezellige werkplek, waar ‘samen doen’ de norm is
  • Een vergoeding op basis van een marktconform uurtarief
  • Een brandstofkosten- en wedstrijddagvergoeding
  • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden
  • Ruime ondersteuning van ons enthousiaste bestuur en commissies (technische-, activiteiten- en sponsorcommissie)

 

Nieuwsgierig?

Herken jij jezelf in bovenstaande?

Zou je graag onze nieuwe turntrain(st)er worden?

Dan zouden we het ontzettend leuk vinden als je contact met ons opneemt! Stuur dan een mail met daarin een korte motivatie en CV (ervaring) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk ook bellen. Je kunt contact opnemen met Gea Reitsema (voorzitter) op 06-21824894 of Danielle van Elteren (lid technische commissie) 06-53182779

I.v.m. de richtlijnen rondom Corona is het helaas op korte termijn niet mogelijk om een training mee te lopen o.i.d. Eventuele nadere gesprekken zullen dan ook via telefoon/skype/facetime/etc. plaatsvinden. Ons streven is om voor 1 juni de invulling van de vacature(s) rond te hebben.

Aanvullende gegevens