Afsluiting seizoen 2019-20

Woensdag 1 juli is de laatste officiele training van het seizoen. Vanaf zaterdag 4 juli organiseren we vakantietrainingen voor de turnsters vanaf Pre-Instap. 

We kunnen wel zeggen dat we een bewogen seizoen 2019-2020 achter de rug hebben. Vanaf maart heeft het seizoen in het teken gestaan van de Corona-crisis waardoor alle activiteiten op het gebied van trainingen en wedstrijden stil kwam te liggen. De trainingen kwamen in april weer op gang door digitaal trainingen aan te bieden. Vanaf mei mochten en konden we weer langzaam beginnen met trainingen in de buitenlucht in Zeijen. Gelukkig konden we gebruik maken van onze airtrack en turnmaterialen van onze leden.

Na de zomervakantie gaan we weer enthousiast starten in de turnhal. 

Natuurlijk zijn we weer op zoek naar Turntalent in het nieuwe seizoen.Daarom organiseren we in september een Talenten Turntest. Meisjes uit 2013, 2014 en 2015 zijn van harte welkom om mee te doen. Wil je meedoen, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

                                  

                                                     

                  Iedereen een hele fijne zomervakantie !!!!!

 

                                                                                                                                                                                           

Aanvullende gegevens