Het lidmaatschap

Wil je lid worden van TurnGroep Noord?

Turnsters vanaf 4 jaar kunnen bij TurnGroep Noord terecht. Kandidaat-leden mogen 3x gratis meetrainen, daarna wordt gekeken of de turnster het leuk vindt en of zij uit kan komen in de 1e, 2e of 3e divisie. Dit gebeurt in overleg met de trainster.

 

                                            

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van een seizoen en wordt stilzwijgend verlengd.  Het seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. De minimale urenafname is voor Jong Talent 2 trainingsuren per week en vanaf instap 3 trainingsuren per week.

Bij aanmelding tijdens het lopende verenigingsjaar wordt de contributie berekend vanaf de maand van aanmelding tot en met de maand juni.

 

Contact en aanmelding

Voor meer informatie neem dan contact op met Judith Knollema, onze secretaris, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het inschrijfformulier

Het inschrijfformulier wordt uitgereikt na de drie proeftrainingen. Ook kun je het inschrijfformulier gebruiken, deze kun je hier downloaden.

Onze folder kun je hier downloaden.

Het formulier mag bij de trainster worden ingeleverd of per post versturen naar: Secretaris van TurnGroep Noord, Boermarke 26, 9481 HA Vries. Uiteraard kan het ook via de mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Opzegging lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd aan het bestuur. Deze moet vóór 1 juli in het bezit zijn van het bestuur.

In bijzondere omstandigheden kan het bestuur afwijken van het huishoudelijk reglement. Bijv. bij  langdurige blessures of verhuizing naar een andere regio.

Bij opzeggen tijdens het lopende verenigingsjaar vindt geen restitutie van contributie over het lopende jaar plaats.

Aanvullende gegevens