Het lidmaatschap

Wil je lid worden van TurnGroep Noord?

Turnsters vanaf 5 jaar kunnen bij TurnGroep Noord terecht. Kandidaat-leden mogen 3x gratis meetrainen, daarna wordt gekeken of de turnster het leuk vindt en of zij uit kan komen in de 1e, 2e of 3e divisie. Dit gebeurt in overleg met de trainster.

 

                                            

 

Lidmaatschap

De minimale urenafname is voor Jong Talent 2 trainingsuren per week en vanaf instap 3 trainingsuren per week.

Het lidmaatschap wordt normaliter aangegaan voor de duur van een seizoen, welke loopt van 1 juli t/m 30 juni. Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd. Bij aanmelding tijdens het lopende verenigingsjaar wordt de contributie berekend vanaf de maand van aanmelding tot en met de maand juni.

 

Het inschrijfformulier

Het inschrijfformulier wordt uitgereikt na de 3 proeftrainingen. 

Het formulier mag bij de trainster of secretaris worden ingeleverd.

 

Opzegging lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap geschiedt door een schriftelijke kennisgeving aan het bestuur, die voor 1 juli of voor 1 januari in het bezit moet zijn van het bestuur. Bij opzegging zijn reeds aangegane kosten/verplichtingen voor rekening van het lid. Hierbij valt te denken aan; inschrijfgelden wedstrijden en de KNGU contributie. Bij langdurige blessures of verhuizing naar een andere regio kan hiervan op afgeweken worden. In deze en alle andere redenen beslist het bestuur.

 

Contact en aanmelding

Voor meer informatie neem contact op met Judith Knollema,secretaris: 0642786698 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Aanvullende gegevens