Lid worden?

Omdat het ons streven is om in de hogere divisies mee te turnen, moeten we selectief zijn in het aannemen van turnsters. 

Jong Talent:

Turnsters vanaf 5 jaar kunnen bij TurnGroep Noord terecht. We organiseren regelmatig testtrainingen voor aanstormend turntalent. De data van de testtrainingen worden gepubliceerd op de site en in de media. Naar aanleiding van de testtraining worden kandidaat-leden uitgenodigd om 3x gratis meetrainen. Bij deze eerste trainingen zal gekeken worden naar de fysieke, maar ook mentale eigenschappen van de turnster. Vanzelfsprekend wordt hier rekening gehouden met de leeftijd en ontwikkeling van het meisje. Het belangrijkste is echter dat de turnster plezier aan het turnen beleeft. Na de proeftrainingen wordt er geëvalueerd met de ouders en besproken of de turnster het leuk vindt en of het meisje lid wil en kan worden.

Weten wanneer er weer een testtraining is of meer informatie? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wedstrijdturnsters:

Uiteraard is elke wedstrijdturnster uitkomend in de 1e,2e en 3e divisie welkom om bij ons 3 proeftrainingen te volgen. Na de proeftrainingen wordt met de ouders en de turnster geëvalueerd en gekeken of de turnster lid kan en wil worden. 

TurnGroep Noord heeft op dit moment niet de mogelijkheid om turnsters die uitkomen in de 1e, 2e en 3e divisie van andere verenigingen om extra trainingsuren af te nemen bij TurnGroep Noord. 

Turnsters uit de 1e, 2e en 3e divisie die voor TurnGroep Noord willen uitkomen op de wedstrijden en ook blijven trainen bij een andere vereniging moeten minimaal 2x per week komen trainen                         

Lidmaatschap

De minimale urenafname is voor Jong Talent 2 trainingsuren per week en vanaf instap 3 trainingsuren per week.

Het lidmaatschap wordt normaliter aangegaan voor de duur van een seizoen, welke loopt van 1 juli t/m 30 juni. Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd. Bij aanmelding tijdens het lopende verenigingsjaar wordt de contributie berekend vanaf de maand van aanmelding tot en met de maand juni.

 

Het inschrijfformulier

Het inschrijfformulier wordt uitgereikt na de 3 proeftrainingen. Het formulier mag bij de trainster of secretaris worden ingeleverd.

 

Opzegging lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap geschiedt door een schriftelijke kennisgeving aan het bestuur, die voor 1 juli of voor 1 januari in het bezit moet zijn van het bestuur. Bij opzegging zijn reeds aangegane kosten/verplichtingen voor rekening van het lid. Hierbij valt te denken aan; inschrijfgelden wedstrijden en de KNGU contributie. Bij langdurige blessures of verhuizing naar een andere regio kan hiervan op afgeweken worden. In deze en alle andere redenen beslist het bestuur.

 

Contact en aanmelding

Er kan contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te informeren naar de mogelijkheden van lidmaatschap en proeftrainingen bij TurnGroep Noord voor Jong Talent en Wedstrijdturnsters uitkomend in de 1e,2e en 3e divisie.                         

                                

 

Aanvullende gegevens