Buitentrainingen

Door de huidige coronamaatregelen trainen we nu op woensdag en zaterdag bij goed weer buiten naast het voetbalveld in Zeijen. Gelukkig zijn we als vereniging in bezit van allerlei turnmateriaal zoals een tumblingbaan en valmatten, zodat we toch turntrainingen kunnen aanbieden. Maar natuurlijk missen we de turnhal! Mocht het weer niet meewerken dan wordt er een online training aangeboden.

Zaterdag 8 mei en zaterdag 12 juni is er de mogelijkheid voor aanstormend turntalent mee te doen met een training via Sportpret van de gemeente Tynaarlo. Meisjes van 5,6 ,7 en 8 jaar zijn van harte uitgenodigd om mee te doen! Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., opgave via Sport- en cultuurpret | Tynaarlo .

                                                               

LOCKDOWN

Nederland gaat opnieuw in lockdown ivm de Coronapandemie en dat betekent dat ook alle binnensporten dus niet meer uitgeoefend mogen worden.Concreet betekent dit dus dat er per direct geen trainingen meer in de turnhal zullen plaatsvinden, in ieder geval tot 3 februari. Ondanks dat we begrip hebben voor de noodzaak van deze maatregelen en deze uiteraard ook zullen naleven vinden we het ook ontzettend jammer!!!

In deze tijd zijn we ook gewoon bereikbaar via de mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

We wensen iedereen toch heel fijne feestdagen in familie verband en hopen op een beter en sportief 2021                                                                                              

Aanvullende gegevens